"Önskebrunnen 2001"       

Nej, Nej och åter Nej!! Det är inte en cover av Sven-Ingvars gamla slagdänga det här handlar om. Det här är en tävling, och inte vilken tävling som helst. Har ni inte drömt om att själva få bestämma hur en Rubinsspelning ska se ut. Kanske stått där och hört folk skrika: Spela "långa bollar"... Nä, jag vill höra "Folktandvården"... "Folköl, Folköl, Folköl"...  Visst känner ni väl igen er, om ni bevistat ett eller flera av Svenne Rubins liveframträdanden? Kanske har ni också känt besvikelsen över att just ert önskemål drunknat i mängden innan det nått fram till scenen?

Nu får du/ni chansen! Här på hemsidan erbjuder vi den unika möjligheten att komponera ett eget önskeprogram a'la Rubins! Om "Det var sämre förr", så ta med nya sanningar... Om ni jämt tycker att "Det blir som det blir när det är som det är" så ta nu chansen föreslå just de sanningar som känns rätt för dig.

Det hopsatta programmet ska innehålla 10 låtar, samt (om orkestern skött sig) två extranummer. Därefter kommer en enväldig jury (som består av kapellmästaren själv) att titta igenom förslagen och presentera några av dem webb-ledes.  Kanske de svängigaste, kanske de roligaste eller kanske bara de mest personliga. Fyll bara i de sanningar som ni vill höra här nedan. Tänk på att även ordningen på dem kan vara av icke föraktligt betydelse när det gäller att genomföra den perfekta spelningen!!

Givetvis kommer det att delas ut ett och annat pris i denna tävling, men vad det blir är ännu så länge en hemlighet. (Men man vet ju aldrig, är tiden och platsen den rätta, kan det ju bli så att ett vinnande förslag framförs just när vinnaren är där...). Så ta chansen, tävlingen pågår under senvintern (eller var det scenvintern?) och fram till och med 31 mars.

Sanning 1
Sanning 2
Sanning 3
Sanning 4
Sanning 5
Sanning 6
Sanning 7
Sanning 8
Sanning 9
Sanning 10
X-tra 1
X-tra 2

Namn:
Adress:
Postadress:

Kommentarer:

Ni kan givetvis även skicka förslaget på vanligt sätt via email. Adressen till webbredaktionen är som vanligt garry.nilsson@telia.com eller maria@webbmakeup.com (som också nås via vanlig snigelpost på adressen Svanvägen 31, 741 42 Knivsta.