Merry Kryssmas 2003.


Välkommen till denna jul-kryssning som kommer att skicka er mellan hopp och förtvivlan. Vi beklagar den sena avgången, men som kompensation får ni tid till trettondag jul att lämna in ert tävlingsbidrag. Denna jultävling frångår traditionerna och vedertagna tävlingsformer från föregående år. T.ex. har utslagsfrågan om vikter tagits bort. 

Årets tänkta utslagsfråga: Roine upphöjt till 2 minus Birger stryks nu p.g.a. att Roines vikt läckt ut från Seismologiska Institutet i Uppsala. Vi beklagar detta. Lyckligtvis nåddes Svenska Spel av denna nyhet och föreslog att årets utslagsfråga istället skulle vara att gissa 7 nummer av 35 i en direktsänd tävling på TV2, som går under namnet LOTTO. Dragningen äger rum sjuttondag jul (10/1-04) kl. 17.45 och det gäller den första dragningen, alltså LOTTO 1. Alla eventuella Lotto-vinster betalas ut av Svenska Spel om ni lämnat in er vinnande rad hos ett "Svenska Spel-ombud" och betalat för den.. Vi står inte för Lotto-vinsterna.

Däremot den som prickat in flest rätt tillsammans med rätt lösning på krysset är vinnare i vår jul-kryssning och kommer att tilldelas ett fiiint pris med Rubins-anknytning. (Detta pris är ännu ej bestämt, vi återkommer med detta på nyhets-sidan) Givetvis får varje deltagare bara skicka in ETT tävlingsbidrag, vilket ska ha nått tävlingsredaktionen senast torsdag 8/1.


Jag önskar er lycka till och samtidigt en God jul och grått nytt hår. Hälsningar er tillgivne "Kryss-mas"

Om ni klickar HÄR så kommer krysset i Word-format. Skriv ut det (i liggande utskriftsformat) och kämpa på. Här nedanför skriver ni in lösningen från de färgade rutorna

Vad blir lösningen från de färgade rutorna:

Utslagsfråga: Vad blir Lottoraden på "sjuttondedagen jul"?
Dragning på TV2 kl 17.45

Namn:
Adress:
Postadress:
E-post adress:

Dessutom måste ni rösta.

 

Ev. andra kommentarer:
 

 

Orsakar er webbläsare problem, eller har ni av någon annan anledning svårt att skicka svarsformuläret? Skicka i så fall ett e-mail med rätt svar, samt namn och adress till: maria@snabel-be.com  

Ni kan även skicka tävlingsbidraget med vanlig post, i så fall är adressen:
Rubins webredaktion
c/o Nilsson
Svanv. 31
741 42  KNIVSTA