Svenne Rubins - Kultfilmerna (DVD)

(180:-, klicka på webbshoppen för att beställa)

Musik/Komedi DVD
Utgiven: 2008
Tid: 180 minuter

Björn Skifs i rollerna som frisör, byorginal och packmopedförare!
Gunde Svan som drag-queen och anden i flaskan!

Ja, det mesta kan hända i Svenne Rubins värld. Här bjuds tittaren på nästan tre timmars underhållning, späckad med dråplig humor och Svenne Rubins folkhemspärlor!. Den som vill kan hoppa direkt mellan musikinslagen.

I TV-filmen EN HANDELSRESANDES NÖD från 1994 kommer hårresanden Bengt Jörgen Friberg - Clas Månsson - till Vansbro med sina frisörprodukter. Hans stöddiga uppträdande i kombination med framgångar hos ortens kvinnor retar den manliga lokalbefolkningen. Ett hämdlystet gäng bestående av Svenne Rubins och Björn Skifs smider planer för att kasta ut honom. Lockbetet är modellen Maue-Ellen Hjort af Sweg, spelad av Gunde Svan.

TV-serien FÖRMANNEN SOM FÖRSVANN sändes i åtta femtonminutersavsnitt i TV2 1997. Även här ser vi Björn Skifs i en huvudroll. Han levererar postpaket till sågverkets smörjare, Gösta Engström. Brosågen drivs med jänhand av Bo Linder, spelad av Roland Jansson. Han vill anställa en tuff och lojal förman för att hålla koll på arbetarna, men stöter på mothugg. En efter en försvinner förmännen under mystiska omständigheter. I rollerna ser vi bl a Kjell-Olof Feldt, John Polman, Marit Paulsen och M.A. Numminen. Jan Malmsjö och Gunde Svan dyker också upp i ett par avsnitt.

På grund av tekniska problem har vi valt att förenkla beställningsförfarandet. Skriv bara ett mail till svenne@svennerubins.nu
och ange vilken vara ni vill beställa, samt antal om ni vill beställa flera exemplar av något.