Länksamling

Nu har ni hamnat hos länkarna... Ja, inte organisationen utan Rubins länkkollektion. Samtliga har på ett eller annat sätt  anknytning till orkestern. Är du nyfiken? Länka dig vidare! Saknar du någon länk som borde varit med? Hör av dig!

Rubins på nätet!! Botanisera själv hos sesam.se via denna sökväg!!
Svenne Rubins hos sesam.se

Äppelbo Ljud - Trevlig ljudfirma som av namnet kan härledas till Äppelbo.  En icke okänd keyboardist i Rubins står bakom firman.
http://www.appelboljud.se

Dalaartist - bokningsbolag som har ett gott sammarbete med Svenne Rubins
http://dalaartist.se/

Modellbilsvagnen - Det kompletta sortimentet av modellbilar, och givetvis, Amazoner
http://www.modellbilsvagnen.se/

Start Klart records - Svenne Rubins skivbolag.
http://www.startklart.se

Scekab - Pålitliga leverantör av ljud och ljus till Svenne Rubins.
http://www.scekab.se/

Vansbro AIK - Laget där Bengt en gång i tiden var stjärna. Nu aktuella med ett skivprojekt med Vansbro anknytning.
http://www.vansbroaik.se

Sigge Hill - Sveriges svar på Hank Williams. Kjell Pellets förekommer då och då på gitarr och steelguitar i Sigge Hills orkester. Dessutom ryktas det att en person vid namn Rubin, under pseudonym, bidragit med låtar till herr Hills skivproduktion!!
http://www.siggehill.com

Hjalle och Heavy - Ni vet väl att Hjalle och Heavy spelat in "De gör så rysligt fint på tomten" med ny text? "Bankomaten" heter den fristående fortsättningen på historien. Och det finns mer Rubins anknytning... En icke helt okänd keyboard spelare vid namn Bengt... eller var det Benkt? förekommer vid flera tillfällen på Hjalle och Heavys plattor.
http://hjalleoheavy.dalatorget.com

Hellzephyr - Kultband från Orsa och dessutom hofleverantör till Svenne Rubins. (Hof syftar i detta sammanhang inte till ett känt ölmärke även om det ligger nära tillhands då det gäller orkestern). Senast var det Roine Rubinstein som skrev på övergångshandlingarna. (Missa inte den vackra bilden på honom). Kjell Pellets har också satt sin "steel" på Helzephyr. 
http://www.hellzephyrs.com/

Otygä frå ar sida - Här är grunden... här är urberget... här är Eden... Det var här som Sven Rubin startade sin musikaliska bana.
http://otyga.sida.nu

Western Satellites - Missa inte deras version av "En gammal Amazon". Detta utmärkta svenska countryband vann en countrytävling i Polen, då man framförde "Old Chevy II". Ni hittar ett smakprov här av låten, som också är titelspår på gruppens nya CD.
http://western.satellites.ses.nu/

Eriks Svenne Rubins sida - Ett troget fan.
http://www.svennerubinsidan.da.ru