Från Eskilstuna Kuriren,
2006-06-07
Bäst med lättad gas
En oväntad comeback av ett band som fortfarande låter som en korsning mellan Torsson, Iggesundsgänget och Mora Träsk.
Det är stundtals ett helt hysteriskt tempo och Svenne Rubins sladdar våldsamt i sånger som Klipp dej och skaffâ dej ett riktigt jobb och När pumpen bestämt sig för att stanna.
Allra bäst är de dock när de lättar på gasen en smula, släpper fram ett par akustiska gitarrer och besjunger det allmänna läget i Sverige just nu i den avslutande Välja välja välja.
Valrörelsen behöver fortfarande Svenne Rubins.

 

Från Sundsvalls Tidning
2006-06-03
Fyra STjärnor

SUNDSVALL 2006-06-03 [03:00]

Svenne Rubins
    Mot framtiden på en gummimadrass
    Start Klart Records
   
    Buskis-rockarna slår till igen. Nya albumet innehåller flera potentiala sommarplågor och dumma vore de dj:are som inte botaniserade lite extra bland alla godbitar. Svenne Rubins är diskcodansanta även om jag personligen mest uppskattar de fyndiga och verklighetstrogna texterna. Det handlar om små fina berättelser och funderingar hämtade från vardagen, musiksatta med skönsvängande rock´n roll.
    Bara Svenne Rubins kan göra en låt om varför inte patiensen Idioten aldrig går ut, eller vad som händer när pumpen bestämt sig för att stanna eller att Öringen är utsatt för att inte tala om Cornelisinspirerade, Nu kör Martin Bengtsson igen. Och ingenstans tappar dom tempo. Det är full rulle hela tiden med glimten i ögat och gasen i botten.
   
    Per-Roger Carlsson