För köp av kvarvarande biljetter, se längst ned. 

 

SVENNE RUBINS, 25 år – TUTA!

Många har redan börjat fråga efter biljetter till jubileumsfesten i Vansbro den 6 maj. Biljetten gäller som inträde till Flottaren på kvällen och ingår i skivan. När du köper den (till reapris!) får du också automatiskt biljett.

Jubileum- och skivsläppfesten är uppdelad i tre delar.

1.     Jubileumsyra 14.00 – 17.00

Det hela tutar igång i Lokparken i centrala Vansbro. Under eftemiddagen kommer Svenne Rubins att framföra den nya skivan Mot framtiden på gummimadrassen live från den likaledes jubilerande lokscenen (15 år). Det blir en massa tävlingar och jippon, försäljningar av skivan och andra rubinsartiklar, aktiviteter för barnen mm. Det genomgående temat är den nya skivan och dess sanningar.

Vi återkommer med ett mer detaljerat schema
Det är ingen inträdesavgift till jubileumsyran.

 

2.     Jubileumsmiddag 19.30 – 21.30

Kvällen inleds med tvårätters middag på Värdshuset Flottaren. Här blir det rubinsk underhållning till maten. Exakt hur det kommer att se ut vet vi inte än, men förhoppningsvis kommer det att dyka upp äldre medlemmar här.

Middagsplats beställs direkt från Flottaren, tel. 0281 – 71130.

OBS! Redan här gäller att biljett som medföljer skivan krävs för att komma in på Flottaren.

 

3.     Full fart på Flottaren 21.30 – 01.00

21.30 öppnas portarna för kvällens jubileumsfest på Värdshuset Flottaren. Svenne Rubins kommer att spela två gånger under kvällen. Ett framträdande kommer att helt innehålla sanningar som har anknytning till Vansbro.

När du köper den nya skivan får du en gratisbiljett till Flottaren. Några andra biljetter säljs inte. Antalet platser är begränsat.

Resterande biljetter till evenemanget på Flottaren finns till försäljning i Lokparken i Vansbro mellan 14.00 - 17:00 lördag den 6 maj.